Bewonersbijeenkomst 23 maart 2023

Aanmelden kan via het formulier hieronder!

De afgelopen drie jaar hebben we met het FODEO-team onderzoek gedaan naar de toepassing van energiegemeenschappen in Oosterwold. In het FODEO-project onderzochten we hoe via lokale verhandeling en opslag van energie de onbalans in energiegebruik en –opwekking op een dag en tussen seizoenen opgelost kon worden. Daarbij keken we naar een organisatievorm gericht op eigenaarschap van bewoners, die daarbij dus een belangrijke rol vervullen. Bij het onderzoek is ook een aantal bewoners van Oosterwold betrokken geweest, die we daarvoor erg erkentelijk zijn.

Tijdens deze bewonersbijeenkomst gaan we de bewoners van Oosterwold bijpraten over de resultaten van ons onderzoek. We nemen ze mee in de belangrijkste conclusies van het onderzoek en vertellen over de aanbevelingen die we voor hen hebben. Na de presentatie is er ruimte voor discussie en het stellen van vragen.

Datum:            Donderdag 23 maart

Tijd:                 19:30 – 21:00

Locatie:           Buurthuis De Vuurplaats

(Vuursteenhof, 1349 EJ Almere, we adviseren zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen)

We zien jullie graag op de bewonersbijeenkomst!

    Als je ervoor kiest je emailadres in vullen geef je toestemming dat wij een mail met daarin de eindpresentatie toesturen. Je emailadres wordt niet verder verspreid of gedeeld en wordt na het toesturen van de presentatie verwijderd.

    Heb je vragen vooraf of kan je er niet zijn, maar wil je toch graag op de hoogte gehouden worden van de resultaten? Stuur dan een mail naar: joep@ideate.nl en we zorgen dat je na de bewonersbijeenkomst de getoonde presentatie toegestuurd krijgt.